Mama adolescentei care s-a sinucis, aşteptată să îşi conducă fiica pe ultimul drum

Adolescenta în vârstă de 16 ani, care şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul trei al apartamentului în care locuia, va fi înmormântată pe cheltuiala Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Reprezentanţii instituţiei au reuşit să ia legătura cu mama fetei, care este plecată la muncă în Italia, aceasta spunând că va ajunge marţi în Botoşani, atunci când este programată şi înmormântarea fetei.

“Noi am luat legătura cu mama fetei şi ne-a spus că va ajunge la Botoşani marţi, atunci când va fi înmormântarea", a declarat Dan Şlincu, directorul DGASPC Botoşani.

Trupul neînsufleţit al copilei va fi ridicat luni dimineaţă de la morgă şi va fi depus la Capela Cimitirului Eternitatea.

Adolescenta nu a lăsat niciun bilet de adio în urma sa, dar era cunoscută de cei în grija cărora se afla ca fiind un copil cu probleme, având şi în trecut tentative de suicid, urmând şi un tratament antidepresiv.

Anchetatorii au ridicat telefonul fetei, în care se pare că sunt mai multe mesaje către un băiat din Galaţi, cu care aceasta vorbea şi pe o reţea de socializare. De altfel, din câte se pare chiar cu câteva minute înainte de a se arunca de la etajul trei fata vorbea la telefon cu acest prieten.

Copila  care şi-a pus capăt zilelor era elevă la o şcoală din municipiul Botoşani, iar din postările de pe pagina sa de pe o reţea de socializare era pasionată de fluturi şi natură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...