Maidanezii sterilizați, returnați pe bază de semnătură în locurile de unde au fost capturați!

Maidanezii sterilizați, returnați pe bază de semnătură în locurile de unde au fost capturați!
Câinii comunitari care își duc veacul prin Zona Industrială sau prin curțile fabricilor sunt ridicați de către cei care se ocupă de activitatea de ecarisaj, iar după ce sunt sterilizați și deparazitați sunt returnați în locurile de unde au fost luați.

Viceprimarul Cosmin Andrei a menționat că această acțiune a început în urmă cu câteva zile și susține că până acum au fost sterilizați 150 de câini.

"Capturăm câinii din locurile unde îi putem returna pe bază de semnătură, de pe șantierele din Zona Industrială, curțile fabricilor din Zona Industrială, vom merge și la unitatea militară de pe Petru Rareș, pentru că sunt foarte mulți câini acolo. Câinii sunt sterilizați și deparazitați și îi returnăm de unde i-am luat",  a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Cât privește situația câinilor de pe străzile din municipiu, în cursul zilei de luni a fost publicat pe SEAP anunțul pentru licitația în vederea atribuirii lucrărilor pentru construcția noului padoc ce va avea o capacitate de aproape 800 de locuri, iar de îndată ce acesta va fi gata se va trece la capturarea maidanezilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
379

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
515

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
633

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...