Mai poți să consumi hamburgheri sau aripioare de pui după ce ai aflat ce bagă in ele?

Mai poți să consumi hamburgheri sau aripioare de pui după ce ai aflat ce bagă in ele?
Prestigioasa The Huffington Post face o incursiune... deranjantă în lumea fast-food.

Astfel, aflăm că, după cum a rezultat dintr-un sondaj efectuat în 2012, există 263.944 de restaurante fast food din America, cu un venit combinat de peste 100 de miliarde de dolari.
De asemenea, un sondaj de opinie Gallup dezvăluie că 8 din 10 americani mănâncă fast-food. "Există adevăruri care poate vă vor face să vă întrebaţi dacă totuşi doriţi fast food la masa de prânz", notează The Huffington Post.

David DiSalvo, un editor de la Forbes, a decis să se uite mai bine la ouăle din popularele sandwich-uri de fast-food. A descoperit... un amestec ciudat. "Unele lucruri care sunt în acest amestec... special includ glicerina, un solvent găsit în supă şi crema de ras, dimetilpolisiloxan şi silicat de calciu, folosit la acoperişuri!".

Printre altele, la McNuggets spre exemplu a descoperit "carne separată mecanic", un amestec creat atunci când oasele şi carcasa de un pui sunt amestecate într-un procesor de alimente. "Acest noroi este apoi turnat într-o formă pepită de pesmet şi prăjeală". Altcineva spune altă poveste "urâtă": "Am lăsat din greşeală o pungă întreagă de aproximativ 100 de nuggets de pui pe un contor prea mult timp şi s-au topit!".

Analiştii în domeniu notează că "poveştile" de genul acesta sunt numeroase şi demonstrează că "fenomenul fast-food" devine din ce în ce mai îngrijorător, informeaza www.evz.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
67

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
97

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
157

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...