Mai multi tineri au facut scandal si au aruncat cu pietre in geamuri, pe strada Octav Onicescu!

Mai multi tineri au facut scandal si au aruncat cu pietre in geamuri, pe strada Octav Onicescu!
Duminica, in jurul orei 23.00, Poliţia Municipiului Botoșani a fost sesizată telefonic despre faptul că mai mulți tineri fac scandal pe strada Octav Onicescu și aruncă cu pietre în geamuri.

La faţa locului s-a deplasat o patrula de siguranţă publică, care a constatat că cele sesizate se confirmă, la adresa menționată fiind identificați numiții Daniel P. de 27 ani, George Iulian A. de 24 ani și Ionut G. de 20 ani, toţi din municipiul Botoșani.

Aceștia, fiind sub influența băuturilor alcoolice, tulburau liniștea publică prin strigăte și larmă, provocând indignarea locatarilor din zonă, iar Daniel P. a aruncat cu o piatră spre geamul unui apartament , spărgându-l, prejudiciul estimat fiind de 2000 lei.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare faţă de numitul Daniel P. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere , ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinei și liniștii publice , iar față de George Iulian A. Și Ionut G. de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinei și liniștii publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
72

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
393

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
91

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...