Mai multe tiruri si doua autocare cu calatori, blocate la Vladeni!

Mai multe tiruri si doua autocare cu calatori, blocate la Vladeni!
 Pompierii botoşăneni au desfăşurat o nouă misiune de salvare a unor persoane rămase înzăpezite pe drumul care leagă Botoşaniul de Suceava.

Astăzi, puţin după ora 09.00, mai mulţi conducători auto au solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani pentru că nu-şi mai puteau continua drumul, după ce un autocar nu a reuşit să urce o pantă de pe raza localităţii Vlădeni.

Blocajul, în care au fost implicate două autocare cu călători care veneau din străinătate, mai multe maşini de transport marfă şi două tiruri, majoritatea neechipate cu lanţuri, s-a produs în jurul orei 4.00, în această dimineaţă.

Pompierii s-au deplasat la locul indicat cu o autospecială FRAP pentru a tracta autoturismele şi cu un microbuz pentru transportul persoanelor în municipiul Botoşani. 

Nouă persoane, dintre care şi un copil, care se aflau într-unul dintre autocare au fost preluate de pompieri şi transportate în municipiul Botoşani.

O oră mai târziu, ceilalţi călători şi-au reluat drumul spre casă şi asta după ce autocarele în care erau au fost ajutate de către drumari şi militari să se pună în mişcare.

Echipajele I.S.U. Botoşani şi de la Ministerul Apărării Naţionale vor acţiona în zonă până când circulaţia se va debloca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
145

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
159

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
243

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...