Mai multe posturi vor fi scoase la concurs la Spitalul Judetean

Mai multe posturi vor fi scoase la concurs la Spitalul Judetean
Spitalul Judetean “Mavromati"  va scoate la concurs mai multe posturi de medici, asistenti, infirmieri, posturi care au fost vacantate in anul 2012 si care au fost deblocate de Ministerul Sanatatii.

Urmeaza ca si ordonatorul principal de credite, Consiliul Judetean, sa aprobe aceasta deblocare si sa stabileasca data la care vor fi organizate concursurile.

Este vorba de 13 posturi personal sanitar mediu, 15 pentru personal auxiliar, un post personal sanitar superior si 6 posturi de medici.

Aceste angajari nu vor rezolva insa probelma deficitului de personal din Spitalul Judetean, la aceata data fiind neocupate zeci de posturi din toate categoriile de personal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
240

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
396

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
539

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...