Magda Catone, infectata cu acelasi virus ca sotul sau, Serban Ionescu

Magda Catone, infectata cu acelasi virus ca sotul sau, Serban Ionescu
 

Lupta Magdei Catone cu boala sotului ei, Serban Ionescu, este cu atat mai grea cu cat stie ca si ea este infectata cu acelasi virus.

"Infectiile astea le avem si noi, intr-o mai mica sau mai mare masura. Am dat o proba de sange si a aparut o microplasma nu stiu de care si am fost nevoita sa fac tratament cu antibiotice", a declarat sotia lui Serban Ionescu la "Drept la tinta".

Contactata de reporterii emisiunii lui Madalin Ionescu, actrita Magda Catone a tinut sa le multumeasca in primul rand celor care sunt alaturi de ei in aceste momente dificile.

Si chiar daca lupta in fiecare zi cu boala sotului, actrita nu s-a razgandit cu privire la despartirea de Serban Ionescu, in ciuda problemelor grave de sanatate. "Trebuie sa ne despartim. Lucrurile s-au intamplat si au fost consumate", a tinut sa precizeze actrita.

Pe de alta parte, si Guvernul a anuntat ca se va implica, pentru ameliorarea starii de sanatate a maestrului. Executivul va anunta astazi varianta finantarii unui eventual tratament in strainatate al actorului. Premierul Victor Ponta a discutat deja in acest sens cu ministrii Sanatatii si Finantelor. Banii necesari unui astfel de tratament medical ar putea fi acordati din Fondul de rezerva.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
112

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
458

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
176

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...