MADE IN BOTOSANI - Pentru ce mai platim politistii?

MADE IN BOTOSANI - Pentru ce mai platim politistii?
Lovita si abandonata! Un botosanean care locuieste pe strada Tomis, R.I., a gasit pe terenul proprietate o masina WW Golf 4.

Fara numere de inmatriculare, avariata si, bineinteles, abandonata. Spiritul civic - masina ar fi putut fi implicata intr-un accident rutier, l-a determinat pe botosaneanul nostru sa semnaleze imediat la 112 bizara aratare aterizata peste noapte in curtea sa.

La 112 a fost redirectionat catre politisti. Politisti care - in slujba cetateanului fiind - i-au spus omului, tot la telefon, sa se deplaseze la Politia Rutiera si sa faca sesizare scrisa.

Asta chiar daca era vorba despre o masina avariata, abandonata, fara numere de inmatriculare, situatie in care s-ar fi impus deplasarea oamenilor legii la fata locului. Nu mai vorbim de amprente, fotografii si toate cele. 

Mai ales ca, in mod cert, nu era vreo rabla parasita, dintre cele vanate de vajnicii "imobilizatori" de roti, dar pe care nu le ridica nimeni, din teama de a nu se dezmembra (masinile, fireste)!

De la sesizarea telefonica facuta de botosanean a trecut... o saptamana! Nici pana astazi nu s-a deplasat nimeni sa verifice daca masina este furata sau a fost implicata in vreun accident.

Este o poveste a anului 2009, care se inscrie cu succes in categoria MADE IN BOTOSANI!

O intrebare ramane, totusi: Pentru ce mai platim politistii?

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
207

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
200

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
289

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...