Made in BoTosani, campanie de sustinere a produselor si producatorilor botosaneni!

Daniel Humelnicu, senator PDL de Botosani, lanseaza o actiune civica menita sa incurajeze consumul de produse si servicii ale firmelor si producatorilor locali.

Campania Made in BoTosani va demara din 28 martie 2009 si este menita sa sensibilizeze populatia si persoanele juridice sa se angajeze in consumul de produse locale.

"O crestere a consumului de produse si servicii botosanene va conduce la pastrarea locurilor de munca din Botosani si, prin efectul bulgarelui de zapada, oamenii care vor avea salarii vor consuma mai mult si asa mai departe. Intentia mea este de a da un exemplu concret locuitorilor judetului Botosani, care trebuie sa fie constienti ca achizitionand produse si servicii locale isi aduc propria contributie la micsorarea efectelor crizei economice. De ce sa cumparam de la altii? Mai bine cumparam de la noi de-acasa!", a declarat senatorul Daniel Humelnicu.

Daniel Humelnicu lanseaza campania Made in BoTosani nu doar la nivel declarativ, ci si in plan concret, fiind primul politician local care cumpara public produse fabricate in Botosani.

"Voi indemna cat mai multe persoane publice sa imi urmeze exemplul si sa cumpere produse made in Botosani si prin gestul lor sa dea un indemn oamenilor din acest judet sa-si ia soarta in propriile maini si sa protejeze singuri economia judetului in aceste vremuri de criza", a incheiat senatorul Humelnicu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
250

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
225

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
321

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...