Macron, unui pusti care i-a spus "Manu": Poti face pe imbecilul, dar imi spui domnule presedinte - VIDEO

Macron, unui pusti care i-a spus "Manu": Poti face pe imbecilul, dar imi spui domnule presedinte - VIDEO

"Imi spui domnule presedinte sau domnule", l-a pus Emmanuel Macron la punct pe un tanar care l-a apostrofat intrebandu-l "cum merge, Manu?", la finalul comemorarii Apelului de la 18 iunie 1940 al lui de Gaulle, la Mont-Valerien.

"Nu, asta nu poti...", a spus presedintele in timp ce strangea mana unor elevi care au asistat la ceremonie la Suresnes (Hauts-de-Seine). "Te afli la o ceremonie oficiala, te comporti cum trebuie. Poti face pe imbecilul, dar azi se canta Marseilleza si Cantecul Partizanilor. Imi spui domnule presedinte al Republicii sau domnule. De acord?", a spus seful statului adresandu-se adolescentului care se sprijinea de bariera in fata sa.

Atunci, tanarul, care a intonat primele cuvinte ale Internationalei socialiste, la apropierea sefului statului si-a cerut scuze si i-a spus "da, domnule presedinte".

"E bine. Si faci lucrurile bine. In ziua in care vrei sa faci revolutie, inveti mai intai sa obtii o diploma si sa te hranesti singur, de acord? Iar atunci le vei da lectii altora", a adaugat Emmanuel Macron, dupa care l-a batut usor pe brat.

Presedintele si-a continuat apoi baia de multime intr-o atmosfera destinsa. Aceasta nu este prima data cand presedintele francez tine lectii in timpul unei deplasari.

In plina campanie electorala, el i-a spus unui muncitor in greva ca "cea mai buna modalitate a plati un costum este sa muncesti". Mai de curand, el a apreciat intr-un videoclip difuzat de consiliera sa de la Palatul Elysee ca ajutoarele sociale sunt prea scumpe si nu scot "oamenii din saracie".
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
67

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
96

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
89

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...