Macovei: Toti fura, inclusiv PD-L!

Macovei: Toti fura, inclusiv PD-L!

MONICA MACOVEI

Europarlamentarul Monica Macovei ii acuza pe toti politicienii, inclusiv pe colegii sai din PD-L, ca odata ajunsi la putere aplica aceeasi reteta a coruptiei folosindu-se de achizitiile publice si afirma ca insusi premierul Emil Boc stie care este situatia.

"Am vazut asta si la PSD, PNL, si la UDMR si la PD-L. Dar nu ma incanta sa spun ca asta face si PNL si PSD, ca eu de la PSD nu am nicio asteptare. Asteptarea mea a fost de la PD-L. De asta pentru mine e foarte grav ceea ce se intampla cu PD-L. Constat ca procedeaza absolut la fel ca toti ceilalti", a declarat Macovei luni seara la emisiunea Nasul, citata de Evenimentul Zilei.

"Dar nu va inchipuiti ca domnul Boc nu stie", a adaugat ea, prezentand si reteta dupa care sunt dati banii statului pe mana cunostintelor si prietenilor.

"Toti fura. Eu am vazut, zona achizitiilor publice este apta pentru coruptie. Din 2005 o spun. Imi esti prieten, iti dau un contract si platim de zece ori, de o suta de ori mai mult fata de pretul pietei", a explicat Monica Macovei.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
334

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
357

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
216

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...