Luni, mai multe cartiere din Botosani raman fara apa!

Luni, mai multe cartiere din Botosani raman fara apa!

MARICEL GEORGESCU

GEORGESCU: "Se va încerca oprirea pe intervale cât mai scurte a furnizării apei, mai exact doar pentru câteva ore, și totodată, am rugat constructorul să nu branșeze zile la rând în aceeași zonă, pentru a nu crea un disconfort prea mare botoșănenilor!".

Seria branșărilor la rețeaua orașului a conductelor noi, montate prin intermediul Programului ISPA, va continua la începutul săptămânii viitoare cu segmentele de conductă de pe Calea Națională, în intersecțiile cu străzile Ștefan cel Mare și 1 Decembrie.

Astfel, luni, 23 august, locatarii blocurilor arondate punctului termic Grivița 1, precum și cei de pe străzile 1 Decembrie și Ștefan cel Mare vor rămâne fără apă pe parcursul dimineții.

Firma Hidroconstrucția București, executantul lucrărilor de înlocuire a rețelelor de apă din municipiul Botoșani, a solicitat sistarea apei către aceste zone pentru a putea face conexiunile.

Conform graficului configurat de constructor, următoarele branșamente ce se vor face la rețeaua de apă a municipiului vor fi cele din cartierul Curcubeului, Sc Apa Grup SA urmând să anunțe din timp zona exactă și data la care se vor face lucrările.

"Pentru că s-au montat multe conducte noi, pe multe străzi și alei ale orașului vor fi în perioada următoare numeroase astfel de branșări, în urma cărora noile instalații vor fi puse în funcțiune. Se va încerca oprirea pe intervale cât mai scurte a furnizării apei, mai exact doar pentru câteva ore, și totodată, am rugat constructorul să nu branșeze zile la rând în aceeași zonă, pentru a nu crea un disconfort prea mare botoșănenilor", a declarat Maricel Georgescu, directorul general al SC Apa Grup SA Botoșani. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
80

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
87

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
71

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...