„Luni înot și patinez”: Undă verde în CL pentru accesul gratuit al copiilor la Cornișa! (Video)

Pe masa consilierilor locali a fost și proiectul ce prevede continuarea proiectului „Școala la Cornișa – Luni înot și patinez” și în acest an școlar.

„Luni înot și patinez”: Undă verde în CL pentru accesul gratuit al copiilor la Cornișa! (Video)

   Foto: Știri.Botoșani.Ro/Florin Timofte

În ședința ordinară aferentă lunii octombrie, aleșii locali au aprobat continuarea proiectului și în anul școlar 2024 – 2025.

Proiectul a trecut cu 20 de voturi „pentru”.

Astfel, în zilele de luni elevii din clasele I – XII de la școlile din municipiul Botoșani vor putea avea acces gratuit la piscina și patinoarul de la Cornișa Aqua Park&Sports.

Copiii care vor să beneficieze gratuit de aceste servicii oferite prin Direcția de Sport și Agrement trebuie să se prezinte cu carnetul de note, ștampilat. Elevii cu vârste sub 14 ani trebuie să meargă însoțiți de un adult, iar cei peste 14 ani trebuie să prezinte actul de identitate.

De aceste facilități pot beneficia și școlarii din clasele 0, dar și preșcolarii de la unitățile de învățământ din municipiul Botoșani.

Programul în care pot beneficia gratuit de aceste facilități este în ziua de luni, în intervalul orar 10:00 – 21:00 pentru piscină, iar pentru patinoar în intervalul orar 11:00 – 20:30 sau 13:00 – 20:30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...

Noul Laborator de Microbiologie din Botoșani a fost inaugurat! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Laboratorul de Microbiologie de la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost inaugurat, vineri, 25 octombrie. Valoarea totală a proi...

Ziua Armatei la Botoșani: Discursuri, jerbe de flori și defilarea militarilor! (Foto, Video)

Friday, 25 October 2024

Anual, pe 25 octombrie, este sărbătorită Armata României. La Botoșani au fost organizate manifestări în două locații: la Monumentul „Gl. Gheorghe Avrămescu” din Piața ...