Luminitele de sarbatori vor fi aprinse in noaptea de Mos Nicolae!

Municipalitatea va avea in acest an iluminat ornamental de criza.  Din cele spuse de reprezentantii Primariei, din cauza fondurilor reduse in acest an, se va opta fie pentru inchirierea unor ornamente de iluminat, fie sa ramana doar cele de anul trecut, care au fost cu precadere in zona centrala.

"La partea de iluminat architectural avem doua solutii: ori pastram ce am luat in anii trecuti si cred ca este suficient, cel putin pentru zona centrala a orasului s-a luat decizia sa se faca doar cateva strazi din zona centrala a orasului plus parcul, ori inchiriem obiecte de iluminat si sa platim in cursul anului viitor sau peste doi ani. Inca nu stim despre ce suma de bani este vorba pentru ca nu am negociat nimic pana acum. Noi am inceput deja inventarierea tuturor obiectelor de iluminat si repararea lor acolo unde se impune", a spus Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Incepand cu 15 noiembrie angajatii Primariei vor instala obiectele ornamentele, iar in noaptea de Mos Nicolae, pe 5 spre 6 decembrie se vor aprindele luminitele de sarbatori, urmand sa fie oprite pe 15 ianuarie.
De asemenea, Primaria va achizitiona de la Directia Silvica si trei brazi mari, care vor fi instalati in fata Primariei, in Parcul Mihai Eminescu si in fata sediului CEC, si sase brazi mai mici, fiind alocata in acest sens suma de 3.000 lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
338

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
483

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...