Lucrările la Stadion ar putea începe săptămâna viitoare

Lucrările la Stadion ar putea începe săptămâna viitoare
Reprezentanții Primăriei speră ca peste o săptămână să semneze contractul cu firma Elsaco, singura care a depus ofertă financiară la licitația pentru modernizarea Stadionului Municipal.

Oferta financiară a firmei Elsaco este de 1,92 milioane de lei, cu 50.000 de lei mai mică decât prețul estimat de Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement. 

Odată semnat contractul, vor fi demarate și lucrările la Stadion, acestea trebuind finalizate până pe data de 10 iulie, pentru ca FC Botoșani să joace acasă meciurile din Liga I.

Dacă săptămâna viitoare semnăm contractul în mod cert pe 10 iulie vor fi gata lucrările, a declarat Valeriu Iftime, patronul Elsaco care este și principalul finanțator al FC Botoșani.

Contractul prevede că în 2013 firma care va câștiga licitația va primi 300.000 lei, urmând ca diferenţa să o primească pe parcursul a patru ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
172

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
945

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
466

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...