Lucrările la drumul Curtești-Cristești, aproape finalizate

Lucrările la drumul Curtești-Cristești, aproape finalizate
Lucrările de reabilitare și modernizare la drumul județean Botoșani-Curtești-Cristești se apropie de final, Consiliul Județean urmând a face recepția acestui obiectiv în luna iulie.

Muncitorii lucrează la marcaje, iar începând de astăzi vor executa lucrări la căile de acces la proprietățile localnicilor.

De asemenea, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a precizat că se va face o presemnalizare la intersecția cu drumul județean care duce la Vorona, unde în urmă cu câteva zile a avut loc un cumplit accident, în urma căruia doi soți au murit.

"În luna iulie vom face recepția la drum. Din discuțiile cu constructorul pe Cristești s-a început cu marcajul. Am discutat și cu priectantul să finalizăm și acea presemnalizare la intersecția cu drumul de la Vorona unde a fost acea nenorocire. Intră de acum pe ceea ce înseamnă accesul la proprietăți și sunt foarte multe podețe. A fost o întreagă poveste, s-ar putea să apară și discuții că unii oameni vor podețul mai la stânga, mai sus, mai jos. Asfaltarea este aproape finalizată", a precizat Gheorghe Sorescu.

Proiectul tehnic a fost întocmit de S.C. ALIDO PROIECT S.R.L. Piatra Neamţ, iar executantul lucrărilor este firma botoşăneană S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. Valoarea contractului de lucrări este de 18.277.479,26 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 4.386.595,02 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
16

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
57

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
105

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...