Lucrări pe drumul Botoșani-Iași. Vezi cine le execută

Lucrări pe drumul Botoșani-Iași. Vezi cine le execută
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naționale din România a demarat, în extravilanul comunei Copălău, lucrările de consolidare ale versantului pe care trece E 58 şi care este serios afectat de alunecările de teren.

Proiectul a fost realizat în anul 2012, dar până acum nu s-au găsit bani pentru realizarea acestei investiții, care se ridică la 11,8 milioane de lei, fără TVA.

Fondurile provin de la Banca Europeană de Investiții și Guvern, iar firma care execută lucrările este din Sighetu Marmației, DJL Internaţional Costruct. Lucrările se vor executa pe o porțiune de 400 de metri.

În zona unde se fac lucările este amplasată conducta de aducţiune a apei potabile care oraşul Flămânzi.

Din cauza alunecărilor de teren, conducta din azbociment a rămas suspendată şi descoperită pe o lungime de aproape patru metri.

O lucrare similară a fost realizată în urmă cu cinci ani pe DN 29, în zona intersecţiei cu drumul care merge spre Dângeni, unde lucrările au durat mai bine de doi ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
18

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
149

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...