Lucrări finalizate pe strada Primăverii! Reprezentanții Primăriei au găsit mai multe deficiențe!

Constructorul a notificat Primăria Botoșani că a finalizat lucrările la strada Primăverii, solicitând constituirea comisiei de recepție a investiției.

În urma unei vizite în teren, reprezentanții municipalității au constatat însă că mai sunt unele deficiențe și a transmis firmelor care au lucrat să le remedieze.

“La această notificare le-am răspuns cu o serie de cerințe din partea noastră în ceea ce privește partea de semnalizare rutieră, indicatoare și partea de marcaje, partea de eliminare a apei de ploaie de pe stradă, am observat anumite zone în care aceasta rămâne pe stradă și nu este eliminată prin sistemul de canalizare. Le-am cerut să remedieze toate aceste probleme. Vom începe să parcurgem împreună cu responsabilii tehnici și cu reprezentanții constructorului strada dintr-un capăt în altul pentru a identifica eventuale alte neconformități care apar la modul de așezare a pavelelor, la partea de turnare a asfaltului, în așa fel încât acestea să fie remediate până la data recepției lucrărilor, a declarat Cornel Herghelegiu, directori Direcției de dezvoltare locală din cadrul Primăriei Botoșani.

Valoarea lucrărilor pe strada Primăverii se ridică la 3,3 milioane de lei și au fost executate de asocierea Victor Construct-Delta Con Dorohoi.

Investiția a presupus intervenții la partea carosabilă și la trotuare, nefiind făcute lucrări de amploare la calea de rulare a tramvaiului întrucât costurile ar fi fost prea ridicate. Cei de la Primărie speră ca reabilitarea căii de rulare să se facă cu fonduri europene, pentru un singur kilometru cheltuiala fiind de circa un milion de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi polițiști din Botoșani au respins mita oferită de o șoferiță! (Video)

astăzi, 11:21

Joi, 10 octombrie 2024, în jurul orei 10:40, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin inte...

Inițiativă de suflet a unor eleve de la un colegiu renumit din Botoșani!

astăzi, 11:00

Patru liceene din clasa a X-a de la Colegiul Național „A.T. Laurian” din Botoșani au demarat o acțiune caritabilă, marcând astfel Ziua Mondială a Alimentației, sărbătorită l...

(P) 3 sfaturi de care să ții cont când alegi scaunul de birou

astăzi, 10:48

Scaunul de birou influențează sănătatea, mai ales când stai mai mult de opt ore pe el. Din acest motiv alegerea produsului potrivit este mai mult decât o chestiune de confort. Postura ...