Luata in plin pe capota, in timp ce traversa pe marcajul pietonal!

Luata in plin pe capota, in timp ce traversa pe marcajul pietonal!
Soferul spune ca femeia i-a iesit brusc in fata, victima acuza ca autoturismul nu a incetinit deloc in dreptul trecerii de pietoni!

Femeia in varsta de 27 de ani, ranita in accidentul rutier petrecut in aceasta dimineata pe trecerea de pietoni din intersectia strazii Octav Onicescu cu Stefan Luchian, a fost luata din plin de masina condusa de Mihai I., si apoi proiectata intr-un pilon metalic de demarcare a bordurii.

Soferul le-a spus politistilor ca femeia i-a sarit in fata masinii, chiar daca era pe trecerea de pietoni. Acesta a incercat sa evite impactul cu pietonul, insa fara prea mare succes, luand-o pe femeie in plin, pe capota.

Elena B., din Botosani, a fost imediat preluata de un echipaj al ambulantei si transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor pentru a fi supusa unor analize mai amanuntite. La spital, victima a fost diagnosticata cu un traumatism la nivelul umarului drept si mai multe leziuni minore.

"Pur si simplu nu am avut timp de reactie. Am vazut masina ca vine spre mine si am crezut ca opreste. M-am trezit pe capota si apoi m-a lovit de stalpul de pe trotuar", le-a spus femeia medicilor de la spital.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si cine se face vinovat de producerea accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
233

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
201

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
39

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...