Lovitură de teatru la primărie! Proiect de hotărâre pentru schimbarea viceprimarului Cătălina Lupașcu!

  După ce consilierii locali ai PNL și PDL, alături de un consilier de la PP-DD și de la PNȚCD au semnat și au depus, miercurea trecută, un proiect de hotărâre pentru schimbarea din funcție a viceprimarului Cosmin Andrei, social-democrații răspund cu aceeași monedă și doresc schimbarea din funcție a viceprimarului liberal, Cătălina Lupașcu.

  În acest sens, un astfel de proiect de hotărâre având semnăturile aleșilor PSD plus semnăturile lui Gheorghe Ursuleanu, de la PP-DD și Paul Onișa, de la PC a fost depus la Consiliul Local.

Pentru ziua de joi au fost convocate două ședințe extraordinare, una de la ora 11.00 și a doua de la ora 12.00, în care se vor decide sorțile celor doi viceprimari.

Proiectul de hotărâre pentru schimbarea lui Cosmin Andrei a fost semnat de 13 consilieri locali, în timp ce pentru schimbarea Cătălinei Lupașcu au semnat 8 consilieri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...

4 octombrie pe Știri Botoșani. Revoltă la Vorona, proces cu ușile închise la Tribunal, o botoșăneancă impresionează la Vocea României!

astăzi, 07:45

4 octombrie 2008 Voronenii au blocat trecerea masinilor de mare tonaj Voronenii au iesit astazi in strada, dupa cum au promis! Locuitorii Voronei au blocat trecerea masinilor de trafic greu, sc...

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer!

astăzi, 07:25

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer. – Nu pot să suflu, am astm. – Atunci hai să-ţi luăm sânge. – Nu pot, sunt hemofilic. – Atunci hai să umbl...