Lovit de o masina, la aproape 90 de ani!

Lovit de o masina, la aproape 90 de ani!
Dimineata, in intersectia strazilor Imparat Traian cu Onicescu, o masina marca Dacia Logan, condusa de Daniel P., de 38 de ani, a lovit un barbat in varsta de 88 de ani.

Soferul se disculpa, spunand ca batranul a pus piciorul pe strada fara sa se asigure, desi Filaret A., victima, spune ca se afla pe marcajul pietonal.

Batranul a fost dus in stare grava la spital, unde a fost diagnosticat cu o leziune de col femural, urmand ca examenul radiologic sa confirme sau sa infirme o fractura in acea zona. Cadrele medicale sunt rezervate, avand in vedere varsta victimei si complicatiile ce apar de la o eventuala fractura de col femural.

La fata locului a ajuns si politia, fiind inceputa o ancheta pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

"Urmeaza sa discutam cu martorii pentru a stabili cu exactitate unde s-a produs accidentul, exact pe trecere, sau dupa trecerea de pietoni. Soferului i-a fost retinut permisul in vederea suspendarii dreptului de a conduce", a precizat subinspectorul Eduard Iacob, purtator de cuvant al SPR Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
662

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
295

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
220

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...