Lotul FC Botoșani s-a reunit după vacanță! Vezi jucătorii prezenți-FOTO

Lotul FC Botoșani s-a reunit după vacanță! Vezi jucătorii prezenți-FOTO
Lotul echipei FC Botoșani s-a reunit, miercuri după-amiază, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă și nu la Stadionul Municipal, cum a fost până acum, din cauza lucrărilor de reabilitare și modernizare care se efectuează.

La reunirea lotului au fost prezenţi aproape toţi jucătorii care au reuşit promovarea, cu excepţia lui Andrei Ţepeş care a revenit la Ceahlăul Piatra Neamţ, iar Mbella şi Alin Ignea s-au întors la Pandurii Tg. Jiu, după ce le-au expirat contractele de împrumut.

La reunirea lotului nu au fost prezenți nici Cristinel Gafița, la serviciile căruia s-a renunțat, și nici Mărmăneanu, pus pe lista de transferuri.

A fost o vacanţă scurtă dar frumoasă. Ne dorim să avem parte de vacanţe scurte şi realizări măreţe. De un an de zile ne pregătim pentru liga I. În prima etapă, indiferent de adversar, important este să fie un spectacol. Nu îmi este frică de niciun adversar. Sunt atacanţi mai buni, mai experimentaţi dar fiecare trebuie tratat ca atare. Important este să mergem pe drumul pe care l-am început şi să se vadă rezultatele muncii noastre, a spus Ciprian Dinu.











Sperăm într-o clasare cât mai bună, să avem un sezon cât mai bun şi să facem o figură frumoasă. Sunt convins că ne vom menţine în prima ligă. Vreau să terminăm în primele zece. Sper să fim o echipă redutabilă pe teren propriu. Eu cred că greu se vor lua puncte de la Botoşani, a spus mijlocaşul Gabriel Vaşvari.

Lot FC Botoşani:

-portari: Vasile Curileac , Dani Sergiu Vlad, Dragoş Petrache;

-fundaşi: Ciprian Dinu, Andrei Poverlovici, Florin Acsinte, Andrei Patache, Ionuţ Ursu, Casian Maghici, Andrei Lozneanu; -mijlocaşi: Marius Croitoru, Gabriel Vaşvari, Cătălin Vraciu, George Taban, Paul Păcurar,

-atacanţi: George Cârjan, Attila Hadnagy, Istvan Fülöp, Gabriel Boghian, Ionuţ Matei.

-antrenori: Cristian Popovici (principal), Marius Gireadă (secund), Valeriu Bordeanu (secund), Alin Bejan (secund), Alin Bordeanu (portari)

Pe lângă cei cinci jucători care nu au fost prezenți la reunirea lotului, FC Botoșani se va despărți de alți cinci fotbaliști.

Din totalul de 26 de jucători cu care am terminat campionatul, zece nu vor mai face parte din lotul pentru sezonul următor. Ţepeş, Ignea, Mbella au plecat. Ei erau jucători împrumutaţi. Gafiţa la fel. Mărmăneanu şi Păcurar, am considerat că o să fie mai greu să joace la prima ligă. O să încercăm să-i îndrumăm către liga a doua. Unul dintre portarii sub 21 de ani va pleca. Lozneanu va pleca la FCM Bacău. În cazul lui Boghian, dacă nu vom reuşi să aducem un atacant mai valoros, va face parte din lot, a spus Cristi Popovici, antrenorul FC Botoșani.

Cât privește noile transferuri, președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a precizat că în momentul de față se poartă negocieri cu mai mulți jucători liberi de contract  și chiar cu alte echipe din Liga I, pentru împrumutul unor fotbaliști tineri.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
7

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
27

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...