Loganul şi-a găsit câştigătorul! "Chiar îmi doream maşina!"
SPORT

Ştefan Ciocan, marele câştigător al premiului pus la dispoziţie de FC Botoşani la meciul din această seară, se declară încântat de surpriză.

"Am aflat, mi-au spus băieţii că am câştigat. Chiar îmi doream maşina, am una dar chiar voiam să o schimb. Sunt fericit! Iar scorul de 3-0 este o altă mare surpriză!", a declarat Ştefan Ciocan, care de regulă se află în tribunele Municipalului la fiecare meci al FC Botoşani.

În această seară, însă, surpriza l-a găsit la Iaşi. "Am abonament, nu ratez niciun meci, însă acum am avut o problemă personală a cărei rezolvare nu putea fi amânată", spune botoşăneanul.

Reamintim că la pauza meciului din această seară a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea câştigătorului marelui premiu oferit de FC Botoşani, un autoturism Dacia Logan. Pentru extragere au fost invitaţi din tribună patru copii, iar marele câştigător este Ştefan Ciocan, deţinătorul biletului/ abonamentului cu seria 1000310772. 




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...