Locuri de munca in Europa!

Posturi de zugrav, tamplar, farmacist, chirurg sunt ofertele puse la dispozitie de angajatorii straini prin reteaua EURES, transmite AJOFM Botosani. Salariile pe care botosanenii le pot castiga sunt cuprinse intre 1000 si 6000 de euro lunar.

Danemarca - zugrav - Program de lucru full time. Se cauta un zugrav interesat sa munceasca in diferite hoteluri (foste castele) localizate in Danemarca. Pentru informatii suplimentare trimiteti email pe adresa: dle@royalclassic.dk sau accesati site-ul www.slotshotel.dk. Experienta de munca, educatie si calificare in domeniu. Se cere flexibilitate si efort fizic. Limba Engleza - foarte bine. Salariu 1000 euro net lunar. Cazare si masa oferita de angajator gratuit. Oferta valabila pana la data de 21.05.2010.

Danemarca-Tamplar - Program de lucru full time. Se cauta un tamplar interesat sa munceasca in diferite hoteluri (foste castele) localizate in Danemarca. Pentru informatii suplimentare trimiteti email pe adresa: dle@royalclassic.dk sau accesati site-ul www.slotshotel.dk. Experienta de munca, educatie si calificare in domeniu. Se cere flexibilitate si efort fizic. Limba Engleza - foarte bine. Salariu 1000 euro net lunar. Cazare si masa oferita de angajator gratuit. Oferta valabila pana la data de 21.05.2010.

Danemarca-lucrator-stagiar pentru ingrijirea animalelor. Veti lucra in ferme de mari dimensiuni de crestere a animalelor (porci, vaci, etc) si veti avea grija de animale de la nasterea pana la sacrificarea acestora. Candidatul trebuie sa fi absolvit facultatea de profil agronomic (zootehnie, agricultura) in urma cu 1 an-1 an jumatate sau sa absolve in sesiunea de vara 2010. Disponibilitate pt a sta in Danemarca timp de 18 luni. Varsta 20-30 ani. Experienta de munca in cresterea animalelor si carnet de conducere-avantaj. Flexibilitate - munca poate incepe oricand in timpul anului. Lb.engleza foarte bine. Salariu aprox. 1300 euro brut lunar. Cazare langa ferma, contracost, circa 200 euro lunar. Oferta valabila pana la data de 31.07.2010.

Marea Britanie-farmacist - programul de lucru este de 40 ore pe saptamana, incluzand weekend. Se cer studii de specialitate recunoscute. Limba engleza. Salariu 33000 lire brut pe an. Oferta valabila pana la data de 30.06.2010.

Suedia-medic chirurg - Specificul clinicii e reprezentat de tratamentele microchirurgicale ale afectiunilor degenerative ale coloanei vertebrale cum ar fi hernia de disc, stenoza spinala, dureri in zona iliaca si a osului sacrum, spondiloza, etc. In domeniul chirurgiei spinale, clinica este al 2-lea centru ca marime in Suedia iar anual efectueaza aproximativ 800 de operatii. Clinica are 6 chirurgi cu norma intreaga care lucreaza intr-un mediu foarte prietenos si colegial. Experienta intre 2 si 5 ani, facultatea de medicina. Cunostinte foarte bune de limba engleza. Salariu 4500-6000 euro/luna brut. Clinica ofera strainilor cursuri de limba suedeza, ajutor privind calatoria pt interviu, asigura participarea la congrese de 2 ori pe an. Clinica este situata intr-un cadru natural deosebit si se afla la 1 ora distanta de Stockholm (inclusiv de aeroport). Oferta valabila pana la data de 01.10.2010.

Italia-muncitor in bucatarie - Companie din Italia angajeaza muncitori in bucatarie (care sa ajute la curatenie, curatarea si taierea legumelor, prepararea mancarii, etc) pentru a lucra intr-un parc tematic in Danemarca. Companie din Italia angajeaza muncitori in bucatarie (care sa ajute la curatenie, curatarea si taierea legumelor, prepararea mancarii, etc) pentru a lucra intr-un parc tematic in Danemarca. Limba engleza, cunostinte de baza. Salariu 800-850 EUR net/luna. Cheltuieli transport si cazare. Temporar, din 24.05.2010 pana la 30.10.2010, cu posibilitatea de prelungire. Oferta valabila pana la data de 30.05.2010.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
4

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
46

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
28

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...