Locul de joacă de la fostele sere, motiv de ceartă în Consiliul Local!

Locul de joacă de la fostele sere, motiv de ceartă în Consiliul Local!
  Investiţia de la fostele sere, de lângă Parcul Mihai Eminescu, a reprezentat motiv de dispută în şedinţa ordinară de vineri, a Consiliului Local.

  Viceprimarul Eugen Ţurcanu a solicitat la proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetară să fie alocată o sumă de 16.000 de lei pentru plata constructorului, în baza unei situaţii de lucrări înaintată de acesta, indicând şi de unde pot fi luaţi aceşti bani, respectiv din suma alocată pentru extinderea unei magazii de la Trei Coline.

“Aş avea de făcut un amendament. Este o chestiune apărută în această dimineaţă (n.red. vineri dimineaţă), referitor la investiţia de la parc, de la sere. Constructorul a început lucrarea astă toamnă şi a decontat fără suma de 16.000 de lei. Vă propun modificarea listei de investiţii", a spus Eugen Ţurcanu.

Consilierul local Cosmin Andrei a spus că dat fiind că nu este vorba de o sumă mare, dacă nu va fi alocată acum nu va fi afectată activitatea constructorului, contestând şi modul în care a fost prezentat amendamentul.

“Vă atrag atenţia că nu putem vot pe amendamente exprimate verbal. Nu ştim ce votăm", a spus Cosmin Andrei.

În cele din urmă, viceprimarul şi-a retras amendamentul dar a spus că parcul de joacă de la fostele sere nu poate fi inaugurat pe 1 iunie, aşa cum e doreşte, întrucât nu a fost făcut recepţia lucrării.

“Dacă vreţi să nu inauguraţi cu fast terenul de joacă zilele viitoare nu aveţi decât să nu ţineţi cont de ce am propus eu. E doar o sumă de de 16.000 de lei care se ia de la extindere magazie, care nu este o prioritate pentru oraşul Botoşani, şi să finalizăm la timp investiţia care este un punct de atracţie pentru copiii noştri", a conchis Eugen Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
311

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
449

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
578

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...