Locuitorii de pe trei străzi din municipiul Botoșani și din mai multe sate, fără apă din cauza unei avarii!

Pentru evitarea disconfortului cauzat de lipsa apei, consumatorii sunt rugați să-şi constituie rezervele de apă necesare.

Locuitorii de pe trei străzi din municipiul Botoșani și din mai multe sate, fără apă din cauza unei avarii!

Nova Apaserv Botoșani anunță întreruperea furnizării apei astăzi, 20 martie 2024, în intervalul orar 10:00 - 16:00, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii.

Este vorba despre intervenții la conducta din OL Ø 200 mm, localizată la intersecția străzilor Împărat Traian cu Alexandru Donici, în municipiul Botoșani.

Afectaţi de oprirea apei sunt utilizatorii din municipiul Botoşani ce locuiesc în imobilele situate în careul străzilor: Împărat Traian, Tudor Vladimirescu, Săvenilor (până la fosta fermă a partidului), inclusiv satul Cișmea și comunele Stăuceni și Unțeni.

”Pentru evitarea disconfortului cauzat de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare”, transmit reprezentanții Nova Apaserv Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
54

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
604

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
179

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...