Locuinţă incendiată de un cablu electric defect

Exploatarea instalaţiei electrice cu defecţiuni sau improvizaţii a aprins astăzi dimineaţă locuinţa lui Gheorghe B. din localitatea Lişna, comuna Suharău. Când casa i-a luat foc, proprietarul nu era acasă. Izbucnit în podul casei, incendiul s-a extins la bunurile aflate într-o cameră şi holul casei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea evenimentului puţin după ora 10.00. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau tavanul din lemn, bunurile dintr-o încăpere şi din hol. Nouă pompieri şi doi membri ai serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din comună au acţionat mai bine de jumătate de oră pentru stingerea incendiului.

Flăcările au distrus circa 100 m.p. din podul casei construit din lemn, două uşi, 3 ferestre, un pat, un televizor, un dulap şi materiale textile, pagube estimate la 7.000 lei. S-au salvat şi protejat bunurile materiale din celelalte trei încăperi ale clădirii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
477

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
354

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
341

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....