Locuinţă afectată de un incendiu in satul Miorcani

Joi după-amiază, locuinţa unei localnice din satul Miorcani, comuna Rădăuţi Prut, a fost afectată de un incendiu izbucnit ca urmare a nerespectării normelor de prevenire şi stingere a incendiilor la exploatarea instalaţiei electrice.

Apelul de ajutor a fost înregistrat la 16.36. Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră şi o parte din acoperişul casei. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 40.000 de lei. Au ars cca. 30 m .p. din acoperişul casei, un pat, un dulap, trei scaune, o uşă şi materiale textile, pagubele fiind estimate la aproximativ 5.000 lei.

I.S.U. Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, în continuare, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...