Locativa nu poate vinde nicio locuință ANL!

Societatea Locativa nu poate vinde la ora actuală nicio locuință ANL, deși sunt solicitări în acest sens, unele extrem de ferme, după cum susține directorul adjunct al societății, Florinel Gornea.

În vara acestui an, legea privind vânzarea locuințelor ANL a suportat unele modificări, dar nici până la ora actuală nu au apărut normele metodologice de aplicare.

“A apărut o modificare a legii privind vânzarea de locuințe ANL, iar la final se spune că normele de aplicare vor apare în 60 de zile de la data publicării. Au trecut cele 60 de zile, lumea vine, dar noi nu știm în ce condiții să vindem. Eu vând, dar dacă apare ceva la lege și am greșit, încep problemele", a spus Florinel Gornea.

În municipiul Botoșani sunt peste 700 de familii care au primit locuințe ANL în cartierele Cișmea, Bucovina și pe strada Călugăreni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...