Localitatile alimentate din sursa Siret raman doua zile fara apa!

Localitatile alimentate din sursa Siret raman doua zile fara apa!
S.C. Passavant Roediger, contractorul care executa in cadrul programului ISPA reabilitarea statiilor de tratare de la Bucecea si Catamarasti, a solicitat oprirea generala a sistemului de alimentare cu apa Bucecea-Dorohoi-Botosani in perioada 5-6 august 2011, in vederea efectuarii unor lucrari in cadrul celor doua statii.
 
Urmare acestei solicitari, in perioada 5 august ora 00.00-6 august ora 12.00 se va sista furnizarea apei in toate localitatile alimentate din sistemul Siret, respectiv Bucecea, Dorohoi, Botosani, Flamanzi si localitatile limitrofe.
 
“Avand in vedere ca umplerea si reechilibrarea sistemului sunt operatiuni ce trebuie sa se faca lent si treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, si corelat cu configuratia terenului in zonele de distributie, utilizatorii trebuie sa fie informati ca reluarea funrizarii apei va fi resimtita diferentiat de catre acestia, intregul sistem intrand in parametrii normali de functionare abia in cursul zilei de duminica", a declarat Maricel Georgescu, director general al Nova Apaserv.
 
Din cauza intreruperii totale a functionarii sistemului de alimentare, precum si a vechimii conductelor de aductiune/distributie, este posibil, ca temporar, si in unele zone, cu toate manevrele de purjare efectuate, turbiditatea apei sa inregistreze valori peste limitele normale, situatie pentru care ne cerem scuze si solicitam intelegere din partea beneficiarilor serviciilor noastre.


Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugam consumatorii sa-si constituie rezervele de apa necesare.
 
Comunicat Nova Apaserv

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
319

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
217

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
55

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...