Localităţi afectate de grindină!

Localităţi afectate de grindină!

 Grindina la Candesti  realitatea.net

În noaptea de 15 spre 16 iulie, în intervalul orar 22.30 – 24.00, opt unităţi administrativ teritoriale de pe raza judeţului Botoşani au fost afectate parţial de căderi de grindină de mari dimensiuni.

Este vorba despre Dersca, Ungureni, Brăeşti, Vârfu Câmpului, Dângeni, Cândeşti, Mihăileni şi Văculeşti.

Din primele informaţii furnizate de către Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă, fenomenul a provocat distrugeri la acoperişurile caselor.

Pentru evitarea unor accidente colaterale a fost necesară intervenţia în vederea întreruperii energiei electrice în localităţile afectate.

În urma deciziei luate de către Instituţia Prefectului Judeţului Botoşani şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani, specialişti din cadrul I.S.U. Botoşani s-au deplasat, în această dimineaţă, în localităţile afectate de grindină, pentru a ajuta primarii şi membrii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă în vederea evaluării distrugerilor. 

Situaţia urmează a fi analizată la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, motiv pentru care şedinţa planificată în această dimineaţă la ora 9.30, a fost amânată pentru o dată ulterioară, informeaza ISU Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
3

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
82

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
37

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...