Loc de parcare în municipiul Botoșani concesionat cu 700 de lei! Care sunt cele mai disputate zone!

Loc de parcare în municipiul Botoșani concesionat cu 700 de lei! Care sunt cele mai disputate zone!
Municipalitatea a organizat, marți, licitație pentru concesionarea a 1.880 de locuri de parcare în vederea rezervării până la finalul anului. O parte dintre locurile de parcare scoase la licitație sunt cele pentru care nu s-a mai plătit taxa de rezervare până la sfârșitul lunii ianuarie, anul acesta.

243 de persoane s-au prezentat la licitație și, la fel ca în ceilalți ani, criza locurilor de parcare în unele cartiere și-a spus cuvântul fiind unii botoșăneni dispuși să plătească și câteva sute de lei pentru un loc unde să își parcheze mașina.

Cel mai scump loc de parcare concesionat la licitația de marți este pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr.35. Două persoane s-au luptat pentru acesta, prețul final cu care s-a adjudecat fiind de 700 de lei. Persoana care a concesionat locul de parcare, dacă va dori să îl folosească și la anul, va trebui să plătească aceeași sumă.

Pe strada Prieteniei au fost două locuri de parcare concesionate cu 600 de lei, respectiv 400 de lei, iar un botoșănean care locuiește pe Aleea Ion Frunzeti a rezervat locul de parcare cu 400 de lei.

Și pe Aleea Azurului a fost un loc de parcare concesionat cu 301 lei, iar alte locuri de parcare au fost rezervate cu sume cuprinse între 200 și 260 de lei.

“Majoritatea locaurilor au fost adjudecate la prețul de pornire, 117 lei pe an. Undeva în jur de 30 de locuri au fost licitate de mai multe persoane. Locurile rămase libere pot fi date persoanelor care solicită, prin încredințare directă, a declarat viceprimarul Marius Buliga.


 

 

Spune-ne opinia ta