Liviu Radasanu: "Exclus sa demisionez!"

Liviu Radasanu: "Exclus sa demisionez!"

Liviu Radasanu

Liviu Radasanu, directorul DGASPC Botosani, infirma faptul ca si-ar fi manifestat intentia de a renunta la functie, dupa ce, luni, Florin Turcanu a anuntat ca unii directori i-au confirmat ca vor demisiona de la conducerea institutiilor!

"Nu am discutat cu domnul Turcanu despre demisie, exclus sa demisionez, pentru ca nu am motive sa fac acest lucru. Eu am avut doar o discutie cu domnul Tupilus (cel care ar urma sa ii ia locul, conform declaratiilor lui Florin Turcanu, n.red.) si atat. Astept sa am o discutie, dar fata in fata, si cu domnul Turcanu", a declarat Liviu Radasanu.

Inca de saptamana trecuta, noul director al Consiliului Judetean Botosani anunta ca va schimba directorii institutiilor subordonate, primele nume fiind Liviu Radasanu, de la DGASPC Botosani, si Marcel Georgescu, directorul Nova Apaserv.

Mai mult, ieri, imediat dupa instalarea in functie, Turcanu declara ca o parte dintre directorii de institutii aflate in subordinea Consiliului Judetean si-au manifestat deja intentia de a demisiona din functii, referindu-se din nou la Liviu Radasanu, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, si Maricel Georgescu, directorul Nova Apaserv.

"Am avut discutii. Deocamdata sunt doua persoane care mi-au confirmat ca vor renunta la calitatea de director", a declarat ieri Florin Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
82

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
92

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
128

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...