Liviu Dragnea a cerut autorităților să blocheze drumurile, dacă se impune

Liviu Dragnea a cerut autorităților să blocheze drumurile, dacă se impune
Vicepremierul Liviu Dragnea a solicitat autorităților să ia măsurile care se impun pentru ca șoferii să nu rămână blocați în trafic în cazurile în care circulația este afectată din cauza zăpezii.

De asemenea, el a cerut Poliției Rutiere să îi sancționeze pe șoferii care nu respectă regulile impuse pe drumurile înzăpezite.

“Vă rog să luați măsurile necesare, mai ales în județele aflate sub cod galben de polei și vânt. În cazul în care considerați că drumurile trebuie blocate, nu ezitați să faceți asta, dar doar dacă se impune asta", a spus Dragnea.

Prefectul a declarat că drumari sunt pregătiți să intervină cu 71 de utilaje, iar stocurile de material antiderapant sunt asigurate.

“Avem depozitele societăţilor care au câştigat deszăpezirile la doi paşi, pe malul Siretului, şi au cantităţi arhi-suficiente pentru a fi transportate la 12 kilometri, de la Siret până aici, să aducă nisip“, a spus prefectul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
7

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
79

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
10

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...