Liviu Conţac rămâne după gratii!

Liviu Conţac rămâne după gratii!
Magistraţii Curţii de Apel Suceava au admis, luni, recursurile declarate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani şi ai DNA, Serviciul Teritorial Suceava, formulate la hotărârea Tribunalului Botoşani din decembrie, care a admis cererea lui Conţac de întrerupere a executării pedepsei.

De altfel, ulterior Liviu Conţac şi-a retras cererea. Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru infracţiuni de corupţie.

Şi tatăl său, Contantin Conţac, comdamnat pentru aceleaşi fapte, a depus o astfel de cerere, dar magistraţii suceveni au admis recursurile procurorilor, astfel că rămâne după gratii.

"Admite recursurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani şi D.N.A. – Serviciul Teritorial Suceava. Casează în totalitate sentinţa penală nr. 258 din 18.12.2012 a Tribunalului Botoşani şi în rejudecare: Ia act că petentul Conţac Liviu Constantin şi-a retras cererea de întrerupere executare pedeapsă. Obligă petentul să plătească statului suma de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare de la judecata în fond. Cheltuielile judiciare din recurs rămân în sarcina statului, inclusiv suma de 25 lei reprezentând onorariu parţial avocat oficiu ce va fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Suceava. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 11.02.2013", se arată pe site-ul Curţii de Apel Suceava. 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
120

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
120

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1022

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...