Lista social-democraților botoșăneni care vor în Parlament!

Lista social-democraților botoșăneni care vor în Parlament!
Pe 15 septembrie a expirat termenul până la care social-democrații botoșăneni și-au putut depune candidaturile în vederea intrării în cursa electorală pentru un mandat de deputat sau senator, la alegerile din luna decembrie.

Printre cei care își doresc un nou mandat de parlamentar se numără senatorul Doina Federovici și deputatul Tamara Ciofu.

În Parlament vor să ajungă și Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoşani, viceprimarul Cosmin Andrei, directorul Casei Județene de Pensii, Marius Budăi, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Costel Lupașcu, comisarul-șef al Gărzii de Medi, Răzvan Rotaru, fostul primar Ovidiu Portariuc, dar și fostul director al Zonei Metropolitane, Cătălin Olaru.

Surprizele de pe lista celor care și-au depus candidaturile sunt Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsinești, și Iulian Oniciu, fostul consilier al lui Șerban Mihăilescu.

Lista candidaților din partea PSD care vor intra în cursa electorală se va stabili în urma votului Biroului Permanent Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
19

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
30

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
25

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...