LISTA pentru Parlament a PSD Botoşani. Portariuc rămâne pe dinafară
BOTOSANI

LISTA pentru Parlament a PSD Botoşani. Portariuc rămâne pe dinafară
Social-democrații botoșăneni au stabilit lista candidaților cu care PSD se va prezenta în faţa electoratului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Faţă de lista lansată după Biroul Permanent, care a avut loc sâmbătă dimineaţă, nu sunt modificări în lista definitivă, stabilită în Comitetul Judeţean Executiv.

Mai exact, la Senat vor candida: 

-Doina Federovici
-Lucian Trufin
-Albert Tănase
-Cătălin Olaru
-Cristian Nistor


Pentru un loc în Camera Deputaţilor vor concura: 

-Tamara Ciofu
-Marius Budăi
-Mihaela Huncă
-Răzvan Rotaru
-Dan Deleanu
-Sorin Dănilă
-Costel Lupaşcu
-Cristina Anton


Şi din această listă lipseşte fostul primar Ovidiu Portariuc, deşi acesta îşi exprimase opţiunea de a-şi continua activitatea politică în Parlament.

Potrivit liderului PSD Botoşani, Doina Federovici, criteriul principal pentru desemnarea candidaților a fost "experiența profesională a celor care și-au manifestat intenția de a candida pe listele PSD".

"Săptămâna viitoare va mai fi o evaluare foarte riguroasă la nivelul conducerii centrale unde va conta expertiza fiecărui candidat propus într-un anumit domeniu de activitate. Președintele PSD Liviu Dragnea a spus că e necesară o profesionalizare a viitorului Parlament", a declarat senatorul Doina Federovici.

Liderul social- democrat a subliniat că în perioada următoare principala prioritate a PSD Botoșani va fi prezentarea proiectului cu obiectivele de guvernare care să fie implementate la nivelul județului de viitorul guvern PSD, în cazul în care social-democrații vor câștiga alegerile din 11 decembrie.

"Spre deosebire de alte partide, noi nu am avut o luptă internă pe funcții. Noi am fost mai preocupați să stabilim obiectivele importante pentru botoșăneni, atât la nivelul întregului județ, cât și la nivelul fiecărei localități. Am înaintat toate aceste priorități către conducerea centrală pentru a fi incluse în programul de guvernare al PSD, iar după validarea lor din punct de vedere economic, le vom prezenta public", a susţinut Doina Federovici.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
161

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
169

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
250

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...