Lista candidaturilor PSD pentru Parlament, supusa din nou la vot

Lista candidaturilor PSD pentru Parlament, supusa din nou la vot
Candidaturile social-democratilor botosaneni pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie vor fi supuse din nou la vot, in cadrul Comitetului Executiv al partidului, ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Acestea au mai fost supuse odata votului in cadrul Biroului Politic Judetean.

"O sa facem inca un vot sa vedem care va fi ierarhizarea candidatilor. Din Comitetul Executiv, pe langa toti membrii BPJ, intra si primarii. Cu cat organismul de decizie este mai larg, cu atat gradul de obiectivitate este mai  bun", a spus Gheorghe Marcu.

Pana acum, la nivelul PSD Botosani au fost depuse opt candidaturi.

Este vorba despre Andrei Dolineaschi, presedintele executiv al PSD, si Doina Federovici, vicepresedintele Consiliului Judetean, care au intrunit unanimitate de voturi din partea BPJ.  Urmatorii clasati au fost Marius Budai si Costica Macaleti, care au primit cate zece voturi pentru.

Urmatorii pe lista au fost Doina Dretcanu, Mihai Balta, Razvan Rotaru si Tamara Ciofu, care insa au intrunit un numar mare de voturi impotriva.

Doina Federovici ar urma sa candideze pe Colegiul 1 Flamanzi, pentru un mandat de deputat, iar Andrei Dolineaschi, pentru un nou mandat de deputat pe Colegiul nr. 2 Dorohoi.

Ceilalti doi candidati care au sanse sa candideze la parlamentare, Costica Macaleti si Marius Budai, ar urma sa candideze, in principiu, pe Colegiul nr. 5 Botosani, respectiv pentru un mandat de senator pe Colegiul Darabani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
60

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
323

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
474

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...