Lipsa de personal, una dintre problemele cu care se confruntă primăriile din județ

Lipsa de personal, una dintre problemele cu care se confruntă primăriile din județ
Prefectul Costică Macaleţi şi-a început săptămâna printr-un tur de forţă vizitând într-o singură zi şase primării din judeţ.

Primarii din Vârfu Câmpului, Cândeşti, Mihăileni, Dersca, Lozna şi Şendriceni au stat de vorbă astăzi cu reprezentantul Guvernului în teritoriu prezentând problemele cu care se confruntă.

Mi s-a relatat problema unor ajutoare pentru încălzire imputate de Curtea de Conturi, dar şi nevoia primăriilor de a face cât mai repede angajări pe posturile unice. Voi face demersuri pentru clarificarea anumitor situaţii şi pentru urgentarea procedurilor de angajare., a declarat prefectul Costică Macaleţi.

Vizitele de astăzi nu reprezintă un eveniment, prefectul Macaleţi deplasându-se frecvent în teritoriu pentru a lua pulsul activităţii din posturile de poliţie, primării sau dispecerate ale instituţiilor ce trebuie să intervină în diverse situaţii.

De altfel, încă de la preluarea mandatului prefectul a declarat că intenţionează să fie cât mai aproape de realităţile judeţului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
356

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
496

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
619

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...