Lipitorii de afişe, aspru sancţionaţi de municipalitate!

Cei care vor fi prinşi că lipesc diverse afişe în municipiul Botoşani, în locuri nepermise, cum ar fi pe stâlpi, vor fi aspru sancţionaţi de Poliţia Locală.

Reprezentanţii Primăriei  vor trimite adrese şi către cei cu care există parteneriate încheiate pentru utilizarea staţiilor de transport în comun, cărora li se va cere să le aducă într-o stare cât mai bună, o parte din cele 20 de staţii existente arătând deplorabil, din cauza afişajului haotic.

“Municipalitatea are un parteneriat care presupune punerea la dispoziţie, sub formă gratuită, a acestor staţii de transport în comun, în schimbul reclamei pe care firma o realizează prin intermediul staţiilor. Am un raport al Poliţiei Locale care a identificat toate staţiile de pe raza municipiului Botoşani. Le vom cere beneficiarilor aducerea într-o formă cât mai bună a acestor staţii, dezlipirea afişelor prin care se face mediatizarea activităţilor artistice din Botoşani. Nu am reuşit încă să îi identificăm pe cei care pun afişe în locuri nepermise, dar lucrăm la acest aspect şi în momentul în care îi vom identifica vor fi sancţionaţi drastic", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta