Liliana Teodoriu, arestata preventiv pentru 29 de zile!

Liliana Teodoriu, arestata preventiv pentru 29 de zile!

 Liliana Teodoriu  

Magistratii Curtii de Apel Suceava au admis recursul inaintat ieri de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, dupa ce judecatorii de la Botosani respingeau, miercuri noaptea, propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile. In consecinta, s-a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a medicului Liliana Teodoriu.

Liliana Teodoriu, medic la Cabinetul de expertiza medicala din incinta Casei Judetene de Pensii, este acuzata de luare de mita in forma continuata.

Judecatorii de la Botosani respinsesera, miercuri, masura arestarii preventive, pe care au inlocuit-o cu masura obligarii de a nu parasi localitatea, fara incuviintarea organului care a dispus aceasta masura si interdictia de a lua legatura cu persoanele implicate in acest dosar, avocatul Ioan Salavastru facand referiri ieri si la faptul ca Liliana Teodoriu este bolnava si ca urmeaza un tratament in forma continua.

Recursul inantat de procurorii botosaneni la Curtea de Apel Suceava a avut castig de cauza, astfel ca doctorita va fi cercetata in stare de arest preventiv. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
30

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...