LIGA 4: Tudora si Luceafarul au castigat meciurile din aceasta etapa! Jucatorii au fost in doliu! FOTO, VIDEO
SPORT

LIGA 4: Tudora si Luceafarul au castigat meciurile din aceasta etapa! Jucatorii au fost in doliu! FOTO, VIDEO
Liderul campionatului judetean de fotbal din Liga a IV-a, Transdor Tudora, precum si echipa clasata pe locul secund, Luceafarul Mihai Eminescu, s-au impus fara probleme in etapa a 13-a.

Daca Luceafarul a castigat intalnirea cu Rapid Ungureni cu scorul de 2-0, la Tudora s-au marcat 6 goluri, in intalnirea dintre Transdor si Flacara Vlasinesti, toate reusitele fiind trecute in contul gazdelor. Golurile tudorenilor au fost marcate de Ciprian Liuta, Ciprian Orasanu si Vasile Irimia (4 goluri), cel din urma fiind golgheterul la zi al campionatului, cu 17 goluri.

Ocupanta locului trei, Avantul Albesti a castigat greu meciul cu Prosport Vf. Campului, scor 1-0, iar surpriza etapei s-a inregistrat la Darabani, acolo unde gazdele au fost invinse de CS Rachiti, cu scorul de 1-2. 

Intr-un alt meci al etapei, Spotrivul Trusesti a castigat partida cu Viitorul Blandesti cu scorul de 2-0.

La toate meciului din campionat s-a tinut cate un moment de reculegere, iar jucatorii au purtat bandelore negre, dupa tragedia care s-a inregistrat in Bucuresti, acolo unde 29 de persoane au murit intr-un incendiu, iar alti 160 au fost raniti. 

























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
1

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
256

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
229

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...