Liderul PNL Botoşani nu mai vrea în partid oameni cu probleme de imagine!

Liderul PNL Botoşani nu mai vrea în partid oameni cu probleme de imagine!
 Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu mai doreşte ca în filiala judeţeană să fie membri cu probleme de imagine şi le cere celor care din diferite motive au ajuns să fie văzuţi nu tocmai bine în ochii electoratului să îşi rezolve problemele pe care le au.

“Vreau să fac un apel către colegii care poate fără voia lor au ajuns să aibă mici probleme de imagine să îşi facă o nouă evaluare, să înţeleagă că PNL trebuie să crească şi să fie prima forţă politică la Botoşani şi va fi, pentru că pentru prima dat[cetăţeanul crede în ceva, crede în PNL, în preşedintele şi în echipa care conduce Consiliu Judeţean şi unităţile din subordine şi trebuie să găsim cele mai corecte soluţii", a spus Florin Ţurcanu.

Acesta rămâne ferm pe poziţii şi în ceea ce priveşte situaţia liberalilor botoşăneni care deţin funcţii importante în partid şi care au afaceri cu statul.

“Noi am luat o decizie în cadrul PNL şi în ianuarie voi convoca o delegaţie permanentă pe care o voi valida şi în Biroul Politic. Voi expune poziţia partidului şi a preşedintelui, voi cere un vot de încredere, şi dacă vom obţine acest vot atunci voi cere nişte hotărâri foarte dureroase, pentru stabilitate şi pentru creşterea PNL. Să nu aibă afaceri cu statul şi nici în familie să nu aibă, pentru că trebuie să le treacă pe declaraţia de avere. Liberalul care va avea afaceri va rămâne simplu membru. Nu va mai avea nicio funcţie. Indiferent de cum îl cheamă. Le-am atras atenţia în cadrul Biroului Politic de săptămâna trecută. La toţi le-am spus. Decizia va fi validată în forul cel mai înalt al PNL, iar cel care nu o să se supună nu îl dăm afară din partid, dar îi luăm toate funcţiile pe care le are. Şi eu puteam să vând carne în spitale şi şcoli, dar nu am vândut", a completat Ţurcanu. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
333

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
367

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...