Liderul liberalilor nu exclude organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Portariuc!

Liderul liberalilor nu exclude organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Portariuc!
  Preşedintele  PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a lansat un scenariu în cazul în care primarul Ovidiu Portariuc nu îşi schimbă atitudinea: organizarea unui referendum pentru schimbarea sa din funcţie.

 Ţurcanu a spus că ia în calcul serios organizarea unui astfel de referendum, după alegerile prezidenţiale şi spune că dacă edilul şef al municipiului ar colabora cu cei doi viceprimari, Cătălina Lupaşcu şi Eugen Ţurcanu, nu ar mai fi probleme.

Declaraţia şefului PNL vine după ce primarul a spus că viceprimarul Cosmin Andrei rămâne pe funcţie până când se pronunţă Prefectura cu privire la legalitatea hotărârii prin care acesta a fost schimbat luni.

Dacă facem un referendum în Botoşani şi îl trimitem acasă pe domnul primar, ce face atunci? Se spânzură de scaunul de la primărie? Se leagă cu gâtul de el. Luăm în calcul foarte serios să facem un referendum şi atunci lumea va spune da sau nu. Dacă el nu îşi schimbă atitudinea trebuie trimis acasă să mai înveţe că deja funcţia aceasta e prea mare pentru el. Vă asigură că după prezidenţiale vom avea un nou Guvern şi va fi un alt preşedinte al României, în afară de Victor Ponta. Eu nu vreau să îmi pierd timpul cu el, dar dacă nu înţelege să respecte majoritatea...", a spus Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
17

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
56

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
54

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...