Liderii PD-L si PSD stabilesc astazi structura viitorului Executiv

Liderii PD-L si PSD stabilesc astazi structura viitorului Executiv

   Realitatea

Formarea Guvernului intra in linie dreapta. Negocierile dintre PSD si PD-L nu sunt afectate de desemnarea unui nou premier asa ca liderii celor doua partide stabilesc astazi structura viitorului Executiv.

PSD si PD-L se intalnesc in aceasta dupa-amiaza pentru a transa disputa privind impurtirea ministerelor. Liderii celor doua partide trebuie sa se puna insa mai intai de acord in ceea ce priveste structura Executivului.

Liderii democrat-liberali discuta deja la aceasta ora despre structura guvernului, in cadrul Colegiului Director PD-L, convocat la Palatul Parlamentului.

Luni seara, mai multi social-democrati, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, Anghel Iordanescu, Miron Mitrea, Ilie Sarbu au luat masa impreuna.

Oficial, motivul a fost unul de apropiere intre membrii coalitiei "Parteneriatul pentru Romania". Neoficial, printre scrumiere si pahare pline, s-au strecurat pe servetele nume de ministri sau secretari de stat.

Democrat-liberalii pregatesc oameni tineri pentru posturi importante: un astfel de exemplu este Roberta Anastase, care ar putea ocupa functia de presedinte al Camerei Deputatilor. De cealalta parte, social-democratii pregatesc pentru sefia Senatului un om cu experienta: Mircea Geoana.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
534

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
157

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...