Licitaţie pentru lucrările de reabilitare şi amenajare la Piaţa Viilor

Licitaţie pentru lucrările de reabilitare şi amenajare la Piaţa Viilor
  Primăria Botoşani organizează licitaţie în vederea atribuirii contractului de lucrări " Reabilitare Piata Viilor şi amenajare standuri pentru expunere produse traditionale".

  Procedura de achiziţie publică este cerere de oferte, valoarea estimată a contractului fiind de 747.963 lei, fără TVA, investiţia urmând a fi realizată cu fonduri europene şi de la bugetul local.

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 28 mai.

Pe lângă reabilitarea propriu zisă a spaţiilor unde producătorii vor putea să îşi vândă marfa, la Piaţa Viilor va fi creat şi un colţ expoziţional pentru produse fabricate în zona transfrontalieră. În cadrul proiectului vor fi realizate lucrări de amenajare, igienizare şi dotare.

Capacitatea de ocupare a pieţei şi perimetrul vor fi mărite astfel încât să poată funcţiona pe întreaga perioadă a anului, fără întreruperi din cauza vremii nefavorabile.

După modernizare, Piaţa Viilor va avea o suprafaţă totală de 1.311 metri pătraţi, platoul acoperit va fi extins cu structură metalică, va fi realizat un acoperiş din panouri termoizolante, şi se vor crea cinci accese separate pentru persoane. Spaţiul în care în prezent funcţionează piaţa va fi închis cu panouri termoizolante şi tâmplărie din profile de aluminiu cu geam termoizolant.

Durata de implementare a proiectului este de 22 de luni. Reabilitarea Pieţei Viilor costă circa 200.000 de euro.

Vezi DETALII despre licitaţie!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
187

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
189

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
275

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...