Licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor a fost contestată!

Licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor a fost contestată!
După ce toate ofertele financiare la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului din județ, la depozitul de la Stăuceni, au fost declartae neconforme, una dintre societăți a depus contestație, luni fiind ultima zi în care rezultatul lciitației putea fi contestat.

Firma care a făcut contestație este Girexim Universal S.A. Pitești, contestația urmând a fi analizată de Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor și în funcție de răspuns se vor decide pașii următori: desemnarea căștigătorului sau reluarea întregii proceduri de licitație în vederea atriburii contractului.

Dacă se soluționează favorabil va fi un câștigător, dacă nu trebuie să reluăm procedura. La partea cu administrarea depozitului am înțeles că evaluarea e aproape finalizată și zilele acestea se va anunța câștigătorul", a precizat Gheorghe Sorescu, președintele Consiliului Județean.

Pentru toate cele cinci loturi au depus oferte asocierile SOIM şi Pavra Com, Diasil Suceava şi Rosal Roman precum şi FlorConstruct SRL şi Urbana SA Bistriţa. Pentru zonele Dorohoi, Săveni, Ştefăneşti şi Botoşani a depus ofertă societatea Girexim Universal SA Piteşti. Pentru zona Flămânzi s-a înscris la licitaţie Edil Industry SRL Iaşi, pentru zona Ştefăneşti s-a înscris Damiena SRL Moara- Suceava, în timp ce asocierea Flor Construct SRL Suceava şi SC Goscom SA Fălticeni îşi doreşte să opereze pe zona Săveni.

Pentru zona Ştefăneşti a depus ofertă societatea Mitrofan SRL Cajvana- Suceava. Societatea Urban Serv, subordonată Consiliului Local, a depus ofertă pentru lotul Botoşani.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
39

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
19

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
62

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...