Liberalul Verginel Gireada va coordona grupul de lucru care va incheia protocolul cu PSD!

Liberalul Verginel Gireada va coordona grupul de lucru care va incheia protocolul cu PSD!
PNL a format echipa de lucru care va incheia protocolul de colaborare cu PSD, Verginel Gireada fiind desemnat presedintele acestui grup din care mai fac parte Bursuc Constantin, Nechifor Ionica, Sorescu Gheorghe, Grigoras Viorel si Catalina Lupascu.

"La nivelul protocolului este prevazuta o procedura foarte clara, grupul de lucru va lua decizii prin consens, care vor fi comunicate presedintelui partidului, iar cei doi copresedinti vor lua decizia finala. Asadar am facut primul pas spre a pune in practica acest protocol de colaborare cu PSD. Am transmis adresa noastra catre PSD, cu infiintarea grupului de lucru, si urmeaza sa primim de la dumnealor un raspuns pentru a stabili intalnirile ulterioare, si programul acestor intalniri. E adevarat ca in Consiliul Judetean avem o istorie mai putin placuta, dar USL doreste sa dea deoparte orgoliile, sa lasam in urma trecutul si sa realizam ceva pentru cetateni", a declarat Catalina Lupascu.

Conform presedintelui PNL Botosani, obiectivul este de a castiga alegerile din judetul Botosani. Mai mult, Turcanu spune ca la alegerile din 2012 PNL va merge singur, fara PSD sau PC.

"Eu, in calitatea de presedinte, am un obiectiv foarte important, un program foarte incarcat, iar obiectivul meu este sa castig alegerile in judetul Botosani, iar cand vorbesc de alegeri inseamna ca din 78 de primarii trebuie sa castig 40. Avand acest obiectiv, si vreau sa merg singur in alegeri, nici cu PSD, nici cu PC, nici cu nimeni, asta inseamna ca am un program foarte incarcat si trebuie sa fiu cat mai aproape de alegatori. Fiind foarte ocupat am desemnat o echipa a PNL, este o echipa care stie foarte bine ce are de facut, si eu am incredere ca aceasta echipa va lua cele mai bune echipe, fara sa ma consulte pe mine. Eu am altceva de lucru si nu vreau sa incurc. Joi am trimis adresa noastra la PSD si vreau sa primesc in scris optiunea lor", a completat Florin Turcanu.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
300

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...