Liberalul Atanasiu: Vom face toate demersurile necesare pentru a-l demite pe Ponta

Senatorul Teodor Atanasiu, propus de liberali pentru portofoliul Economiei, nu mai crede in viitorul USL-ului, acesta declarand, vineri, intr-o conferinta de presa, ca PNL va face toate demersurile pentru demiterea premierului Victor Ponta, respectiv prin initierea unei motiuni de cenzura.

Intrebat de jurnalisti daca mai crede in viitorul USL-ului, Teodor Atanasiu a raspuns negativ.

"Nu. Deci e foarte clar ca cei de la PSD, cand au facut USD-ul, nu l-au facut ca mai cred in viitorul USL. E ca si cum mai crezi in casnicie si te afisezi cu amanta", a declarat senatorul PNL.

Teodor Atanasiu a spus ca e foarte clar ca populatia a dat voturile pentru USL, pentru ca PSD si PNL sa guverneze impreuna.

"Ceea ce e foarte clar pentru noi e ca populatia ne-a dat voturile pe USL, ca sa guvernam impreuna. Daca domnii astia vor sa ne dea afara, nu e niciun fel de problema, numai ca guvernul devine ilegitim in acest caz. Nu ma astept ca Victor Ponta sa aiba vreun scrupul si sa-si dea o demisie, in schimb, vom face noi toate demersurile necesare pentru a-l demite", a declarat Atanasiu.

Intrebat care ar fi aceste demersuri, liberalul a raspuns ca motiunea de cenzura.

"Pai care sunt demersurile necesare pentru a demite un premier? Motiunea de cenzura. Nu exista un alt demers decat motiunea de cenzura", a spus senatorul liberal de Alba.

Teodor Atanasiu a mentionat ca motiunea de cenzura va fi initiata de catre liberali si ca va fi depusa atunci cand PNL va considera ca se intrunesc conditiile ca aceasta sa si treaca.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...