Liberalii vor si Prefectura! "Daca e ordin, cu placere", spune Sorescu

Liberalii vor si Prefectura! "Daca e ordin, cu placere", spune Sorescu
Dupa ce, saptamana trecuta, au surprins propunand-o pe Marilena Mardare pentru functia de inspector scolar general, in locul Adei Macovei, liberalii au gasit inlocuitor si pentru Cristian Roman, prefectul judetului Botosani, pentru situatia in care motiunea din Parlament va da castig de cauza opozitiei.

Astfel, Florin Turcanu a anuntat vineri, in conferinta de presa a partidului, ca propunerea liberalilor pentru postul de prefect este Gheorghe Sorescu. 

"Daca trece motiunea in Parlament, il voi propune pe Gheorghe Sorescu pentru functia de prefect al judetului Botosani. Eu cred ca ii voi convinge si pe colegii de la PSD Botosani sa accepte", a declarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Reactia lui Gheorghe Sorescu a fost prompta: "Daca e ordin, cu placere!", a spus liberalul, care a mai ocupat aceasta functie in 2007 si 2008. 
 
Si pentru ca la capitolul finantisti sta bine, Turcanu nu a ezitat sa anunte si liberalul care ar urma sa fie instalat la conducerea Directiei Finantelor Publice Botosani, acesta fiind Doru Alupoaie. "Asta daca PNL va avea Ministerul Finantelor", a completat Florin Turcanu.  

Planurile liberalilor nu se opresc aici, liderul PNL anuntand ca el insusi a fost cooptat in echipa de campanie electorala a lui Crin Antonescu pentru alegerile din 2012, Florin Turcanu urmand sa coordoneze mediul rural.

"Este o misiune grea, deoarece noi, cei de la PNL, castigam cele mai multe voturi pe urban. Este foarte multa munca, dar vom reusi sa aducem voturi si din mediul rural", a declarat liderul PNL Botosani.

Misiune de la Turcanu: Mardare trebuie sa elimine spaga de la titularizare si mita la bac

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
259

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
319

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
721

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...